lunes, 30 de noviembre de 2015

GAUDEIX DEL NADAL AMB SALUT I BON HUMOR

EXCESSOS NADALENCS ?? 
El secret d'unes festes saludables !!
http://www.lacocinadealimerka.com/web/uploads/nutricion/compensar.jpg










El Nadal i les seves celebracions sempre vénen acompanyades de menjars abundants, dolços irresistibles i alcohol ........... i en acabar, ens deixen uns quilets de més i en alguns casos els temibles problemes digestius.

Com podem evitar-ho?? Pren nota!!!!!

Els dies previs a les festes aprofita per canviar alguns hàbits:

  • Elimina al màxim els productes refinats com pa blanc, pizzes, hamburgueses, bolleria industrial, dolços i sucres, begudes amb gas o refrescos .......
  • Inclou abans dels àpats, brous depuratius que t'ajudaran a saciar la fam i eliminar líquids.
  • La manera de cuinar els teus plats també és important, fes-los al forn, papillote, planxa, bullit ........ sense afegir greixos i controlant l'ús de la sal.
  • Activa el teu organisme fent activitat física moderada però constant.
  • Fes un bon descans, dormir entre 7-8 hores al dia t'ajudarà a controlar l'estrès i l'ansietat.
"brou depuratiu d'api i ceba: bullir en dos litres d'aigua  4 rams d'api i dues cebes durant 30 minuts aproximadament. Una vegada que l'api i la ceba estiguin tous podem fer dues coses: una, triturem tot i ens ho prenem com puré, o dos, traiem l'api i la ceba i ens prenem només el brou."

Que podem fer durant les celebracions ???
  • Augmenta el consum de fibra, t'ajudarà a evitar el restrenyiment i millorar la digestió.
  • No saltar-se cap àpat evitarà que mengem amb ansietat i sense control.
  • Menjar sense presses i mastegar bé per fer millor la digestió i evitar la pesadesa.
  • Compensa els excessos d'un àpat copiós i el següent menjar fes-lo més suau i lleuger.
  • Modera el consum d'alcohol, és altament calòric.
  • És important hidratar-se bé, beure aigua ajuda a eliminar líquids i depurar toxines reduint la deshidratació produïda per l'alcohol.
  • En acabar els àpats pren infusions digestives de camamilla, anís verd, fonoll, farigola, regalèssia, menta .......
  • Després d'un tiberi, surt a fer una passejada, a treure el gos o pujar i baixar escales .........et sentiràs millor!!!
També podem recórrer a alguns suplements naturals per a compensar en moments puntuals:
  • El Chitosan vegetal és un polímer derivat de la glucosalina, però d'origen vegetal, és similar a la cel·lulosa, per la qual cosa no es digereix en l'organisme i s'elimina per la femta. Presenta la propietat de bloquejar els greixos en el tracte digestiu, impedint la seva absorció.
  • EL glucomanano és una fibra que arriba a absorbir fins a 200 vegades més aigua que el seu pes en sec i s'infla al nostre estómac provocant una sensació de sacietat. És important beure prou líquid perquè la seva fibra s'infli. A més d'un efecte saciant també ajuda a regular el restrenyiment.
  • La faseolamina és una proteïna que s'extreu de les beines de la mongeta blanca, aquesta substància dificulta l'absorció de part dels carbohidrats complexos com els cereals (arròs, blat de moro o blat) i els seus derivats (pa, pasta o galetes ), patates i llegums ......
  • Els enzims digestius són els encarregats de digerir els aliments, descomponent-los en les seves unitats bàsiques perquè puguin ser absorbides en el tracte intestinal, Lipases: digereixen els greixos descomponent-los en àcids grassos i glicerina. Proteasas: trenquen els enllaços pèptids de les proteïnes, alliberant pèptids i aminoàcids, la bromelina (de la pinya) i la papaïna (de la papaia), són dos enzims proteolítics. Amilases: degraden els midons i els sucres complexos de la dieta, mitjançant la ruptura dels enllaços glucídics, alliberant monosacàrids (especialment glucosa).


  • Card Marià actua directament sobre les cèl·lules del fetge ajudant a regenerar i combatent les substàncies hepatotòxiques (alcohol i altres tòxics d'origen alimentari), ideal per combatre la ressaca. també activa la producció i secreció de la bilis, i així es millora la funció del fetge i la vesícula biliar i facilita la digestió dels greixos.






  •  La carxofa actua com depurativa i "afavoreixen la funció hepatobiliar", te també un efecte diürètic i drenant, per això ajuda a netejar l'organisme dels excessos d'aquests dies.
  • el suc de patata crua pelada i liquada ajuda a calmar la cremor d'estómac.
... I recorda!!!
 "que no et pesin els excessos,
mantingues els quilos a ratlla"


Aquests són els nostres productes preferits:


El Glucomanano és el principal component del MARNYS® REDUKIL. S'ha seleccionat un glucomanano altament purificat amb una viscositat de més de 110.000 cps, paràmetre guia per verificar la qualitat del glucomanan.







Normacid de Soria Natural és un complement alimentari sense alumini, elaborat a força de sals minerals (calci, magnesi, potassi) i suc de patata deshidratat, que ajuda a neutralitzar ràpidament l'acidesa excessiva i la sensació de pesadesa. S'aconsella també per alleujar ràpidament les molèsties associades al consum excessiu de menjars grassos, tabac, alcohol 






Suc concentrat de rave negre, carxofa i card marià amb lecitina de soja rica en fosfatidilcolina. Producte que estimula les principals vies d'eliminació de residus i toxines.
Alleugeriment de la inflor abdominal, combina la carxofa, dent de lleó, boldo i menta piperita.

Potent segresta greixos, absorbeix entre 600 i 800 vegades el seu pes en greix, protegeix la mucosa gàstrica i la flora intestinal, molt ben tolerat, no dóna lloc a al·lèrgies ni intoleràncies.



No hay comentarios:

Publicar un comentario