jueves, 24 de noviembre de 2016

AQUEST NADAL NO REGALIS NOMÉS BELLESA !!!

REGALA FELICITAT

Esteu buscant un regal original, útil, 
natural & biosostenible, eficaç ..?

HO TENIM!!!!



REGALS pensats per a aquelles persones amb CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA, que els agrada la cura del seu cos i la seva SALUT, per a persones que respecten la VIDA DELS ANIMALS I EL MEDI AMBIENT i que saben gaudir de la vida.


RAONS DE PES PER REGALAR 
COSMÈTICA NATURAL & BIO

T'expliquem diferents raons per comprar i utilitzar cosmètica natural ecològica. Si ja ets consumidor/a habitual d'aquests productes segur que coneixes els seus beneficis i, si encara no ho ets, esperem que després de llegir-ho t'animis a provar-los:

1- Perquè la cosmètica ecològica és respectuosa amb la nostra Salut:

  • No conté parabens, compostos químics que posseeixen propietats bactericides i fungicides.
  • No conté parafina, una barreja d'hidrocarburs procedents del petroli.
  • No contenen silicona, un polímer inorgànic compost per una sèrie d'àtoms de silici i oxigen. És un element pràctic per a moltes funcions i productes que fem servir en la nostra vida diària, però no és cosmètica, ja que tapona els porus i no afavoreix la transpiració de la pell.
  • No utilitza ingredients químics de síntesi o organismes modificats genèticament.
"Utilitzar aquest tipus d'ingredients en cosmètica crea una capa fina que s'adhereix a la pell, donant la falsa sensació que està suau i hidratada, però realment acaba destruint el mantell hidrolipídic i taponant els porus, per la qual cosa impedeix que la pell elimini les toxines nocives. A més, pot causar irritacions, acne, al·lèrgies i envelliment prematur "

2- Perquè els cosmètics ecològics NO són testats en Animals:

La cosmètica ecològica certificada té com una de les seves condicions per a l'obtenció del segell, el no testar en animals. I totes les garanties d'ús s'obtenen a través de les proves dermatològiques que es realitzen únicament amb persones voluntàries.


3- Perquè afavorim el Comerç Responsable:
Moltes de les firmes de cosmètica natural bio, practiquen el comerç just, pagant al productor un preu que li permeti rendibilitzar la producció i, alhora, viure del seu treball.


4- Perquè la cosmètica ecològica respecta el Medi Ambient:

  • Les restes o deixalles de la cosmètica ecològica són biodegradables, pel que no perjudiquen el medi ambient.
  • Els flascons, pots i paquets dels productes de cosmètica natural han de ser 100% reciclables.
  • Durant tot el procés de fabricació de productes de cosmètica natural s'utilitzen energies renovables que reduïsquen les emissions de diòxid de carboni.


LES NOSTRES PROPOSTES:

Us presentem diverses idees perquè pugueu fer compres responsables i introduir als vostres familiars i amics en aquest tipus de productes "alternatius". Podreu fer regals originals, ecològics i respectuosos amb el medi ambient!!
















Aquestes són algunes idees, en la nostra botiga podreu trobar moltes més opcions.


Ens trobareu a:













No hay comentarios:

Publicar un comentario