miércoles, 7 de noviembre de 2012

OLI D'ARGAN, UN RITUAL DE BELLESA PER LA TEVA PELL

 

 L'oli d'argan, procedent del Marroc, i extret de l'arbre d'argan, és famós pels seus múltiples beneficis per a la pell i l'organisme. Les dones berbers del sud del Marroc l'utilitzen com a tractament de bellesa i antienvelliment de la seva pell, cos i cabell.







L'oli d'argan i les seves propietats en cosmètica:
     
  • L'oli d'argan és ric en antioxidants pel que ens ajuda a protegir-nos dels efectes dels radicals lliures. És per això que es diu que té un gran efecte anti-aging.

L'oli biològic d'Argan MARNYS s'obté per premsat en fred dels fruits de l'arbre d'Argan al sud-oest del Marroc. És un oli molt ric en olis essencials i Vitamina E pel que és un excel · lent antioxidant natural.


  • És molt ric en vitamina E, més que l'oli d'oliva, la qual cosa el converteix en un bon regenerador de la pell i del cabell.
  • Una loció d'oli d'argan enfortirà les nostres ungles i també donarà força i brillantor al nostre cabell.
  • Barrejat amb oli d'oliva es pot convertir en un bon protector solar.
  • És un gran aliat en la lluita contra l'acne i la psoriasi i també és molt útil per netejar ferides no molt greus ja que té efectes antisèptic i fungicides.
  • L'oli d'argan és molt bo per alleujar dolors reumàtics i per protegir i cuidar la pell.



crema natural a base d'Argan verge de primera pressió en fred, de textura fina i sedosa, que es fon amb un concentrat vegetal exclusiu, que regenera immediatament la pell, aportant, un confort i suavitat extrema. La seva fórmula enriquida amb olis essencials purs de neroli i Llimona, exerceixen una acció reafirmant en la pell.