"El AÇAI comença a ser conegut a tot el món pel seu altíssim contingut en antioxidants. Es calcula que té més de 33 vegades el contingut en antioxidants que pugui tenir el raïm negre."
PROPIETATS DEL AÇAI:
- Efecte antioxidant: L'AÇAI comença a ser conegut a tot el món pel seu altíssim contingut en antioxidants. Es calcula que té més de 33 vegades el contingut en antioxidants que pugui tenir el raïm negre.
- Energia a l'instant: el AÇAI és molt apreciat pels esportistes ja que els proporciona molta resistència i vitalitat.
- Combat l'envelliment o efecte antiaging: el potent efecte antioxidant de l'AÇAI i la sinergia de tots els seus nutrients ajuden a combatre els radicals lliures afavorint un millor estat general de l'organisme.
-
- Millora les nostres defenses o sistema immunològic: el seu contingut d'Àcid elàgic (un polifenol) pot ajudar-nos a combatre bacteris i virus.
- Ajuda a les malalties cardiovasculars: el seu contingut en Betasitosterol, Antocianinas, l'aportació de fibra, el seu efecte antioxidant i la seva riquesa en àcids grassos saludables dificulten l'absorció i oxidació dels greixos impedint que els greixos s'oxidin i es converteixin en colesterol. Disminuiria els nivells de colesterol "dolent" sense baixar el colesterol HDL o "bo".
- Regula el restrenyiment per la seva gran aportació de fibra: L'AÇAI conté fibra soluble (en la polpa) que col·labora en la lluita contra el colesterol alhora que amb la seva aportació de fibra insoluble (la pell) ajuda a regular el restrenyiment.
- Enforteix el sistema nerviós: els seus àcids grassos ajuden a un bon funcionament del sistema nerviós sent molt convenient a estudiants, gent gran o en general amb falta de concentració mental.
- Gran aportació proteica: Els seus 16 aminoàcids són ideals per a esportistes, vegetarians o persones que busquin una aportació extra de proteïnes de bona qualitat.
- Remineralitzant: gràcies a la seva gran aportació de minerals i vitamines.
(Aquesta nota te caràcter informatiu, vagi sempre a un especialista)