lunes, 5 de noviembre de 2012

el super antioxidant AÇAI t'ajuda a aturar el envelliment prematur


"El AÇAI comença a ser conegut a tot el món pel seu altíssim contingut en antioxidants. Es calcula que té més de 33 vegades el contingut en antioxidants que pugui tenir el raïm negre."

PROPIETATS DEL AÇAI:

  • Efecte antioxidant: L'AÇAI comença a ser conegut a tot el món pel seu altíssim contingut en antioxidants. Es calcula que més de 33 vegades el contingut en antioxidants que pugui tenir el raïm negre.
  • Energia a l'instant: el AÇAI és molt apreciat pels esportistes ja que els proporciona molta resistència i vitalitat.
  • Combat l'envelliment o efecte antiaging: el potent efecte antioxidant de l'AÇAI i la sinergia de tots els seus nutrients ajuden a combatre els radicals lliures afavorint un millor estat general de l'organisme.
    
    El SUC DE ACAI MARNYS és un poderós nutrient, que combina en un sol producte, ingredients únics que li proporcionen apreciades propietats, com la seva alta capacitat de antienvelliment pel seu alt poder antioxidant.
    
  • Millora les nostres defenses o sistema immunològic: el seu contingut d'Àcid elàgic (un polifenol) pot ajudar-nos a combatre bacteris i virus.
  • Ajuda a les malalties cardiovasculars: el seu contingut en Betasitosterol, Antocianinas, l'aportació de fibra, el seu efecte antioxidant i la seva riquesa en àcids grassos saludables dificulten l'absorció i oxidació dels greixos impedint que els greixos s'oxidin i es converteixin en colesterol. Disminuiria els nivells de colesterol "dolent" sense baixar el colesterol HDL o "bo".
  • Regula el restrenyiment per la seva gran aportació de fibra: L'AÇAI conté fibra soluble (en la polpa) que col·labora en la lluita contra el colesterol alhora que amb la seva aportació de fibra insoluble (la pell) ajuda a regular el restrenyiment.
  • Enforteix el sistema nerviós: els seus àcids grassos ajuden a un bon funcionament del sistema nerviós sent molt convenient a estudiants, gent gran o en general amb falta de concentració mental.
  • Gran aportació proteica: Els seus 16 aminoàcids són ideals per a esportistes, vegetarians o persones que busquin una aportació extra de proteïnes de bona qualitat.
  • Remineralitzant: gràcies a la seva gran aportació de minerals i vitamines.
Llegir més: http://www.enbuenasmanos.com/articulos/muestra.asp?art=1869
(Aquesta nota te caràcter informatiu, vagi sempre a un especialista)