domingo, 10 de noviembre de 2013

EQUINÀCIA per reforçar les teves defenses!!




L'equinàcia (Echinacea purpurea) és una planta originària d'Amèrica del Nord que tradicionalment se l'ha conegut per les seves propietats potenciadores del sistema immunològic. Augmenta la multiplicació de glòbuls blancs (limfòcits T). També millora la interacció dels anticossos (produïts pels gb neutròfils), fent més eficients les nostres defenses.





Quines son algunes varietats que s'utilitzen?
l'Echinacea angustifolia va ser la primera varietat utilitzada medicinalmenta AmèricaQuan es va començar a produir a Europaes va conrear per equivocació la varietat Echinacea Purpureaque va resultar ser més efectiva.


Accions de la Echinacea:
  • Acció immunoestimulant: si el nostre sistema immunològic funcionés sempre al 100% de la seva capacitat, existiria la possibilitat de no emmalaltir mai, però en realitat altres factors com el fred, l'esgotament, l'estrès, la mala alimentació poden debilitar i aquesta circumstància farà possible que certs bacteris i virus es desenvolupin i proliferin en el nostre organisme causant la malaltiaLa Equinacea posseeix la capacitat de reforçar tot el sistema immunològicLa importància d'aquest enfortiment rau en una major resistència a tots els agents externs que ens agredeixin com: virus, bacteris, substàncies tòxiques i diferents bacilsQuan els bacteris envaeixen el nostre organisme, les cèl·lules encarregades de la defensa, els macròfags, s'activen per devorar i destruir aquests bacteris.
  •  Acció antisèptica: augmenta la resistència de la pell contra l'atac de bacteris, virus i fongs.
  •  Acció antiinflamatòria: ofereix excel·lents resultats en la cura de pacients afectats d'artritis crònica i redueix aproximadament un 22% la inflamació articular. A més, al contrari que altres antiinflamatoris, l'equinàcia no provoca acidesa estomacal.
  •  Acció cicatritzant: ajuda a restaurar els marges de ferides obertes. A més, és molt eficaç en el tractament per via externa d'úlceres, furóncols, infeccions cutànies i penellons, reconstituint el teixit lesionat.
  • Acció antioxidant: protegeix el col·lagen de la nostra pell de l'acció nociva dels radicals lliures i l'oxigen


Precaucions:
  • No prendre durant períodes llargs de temps,pot produir toxicitat hepàtica, sobretot si s'estan consumint altres medicaments o drogues que també sobrecarreguen el fetge (l'alcohol o medicaments com el paracetamol, antidepressius, amoxicil · lina-clavulànic, amiodarona, metotrexat, tetraciclines, ketoconazolhalotano, isoniazida, àcid retinoic, estolato d'eritromicina, acetaminofeno, immunomoduladors, cloropromacina, hidantoïnes, butazolidonas, anticonvulsius, quimioteràpia o ripampicina
  • les persones al·lèrgiques a les flors de la família de les margarides tampoc han de prendre.
  • Per falta de dades que descartin risc, no és recomanable tampoc durant l'embaràs, la lactància i en aquelles persones amb malalties autoimmunes.

Els nostres productes preferits:
Echinaid Urto potència de forma natural les defenses immunològiques, gràcies a la sinergia dels components seleccionats presents en el producte, que incrementen l'activitat dels macròfags i de les cèl·lules blanques a la producció d'anticossos.


Composor 8-Echina Complex-de Soria Natural, és una barreja d'extractes de plantes indicat per elevar les defenses de l'organisme i prevenir grips, refredats, amigdalitis, bronquitis, etc, a causa dels canvis bruscos de temperatura i el període hivernal.

Activit Gold d'Herbora és un suplement natural especialment formulat per mantenir altes les defenses de l'organisme. Activit Gold també és útil contra les al·lèrgies.


Més informació:


Aquesta nota te caràcter informatiu, consulti sempre amb un professional de la salut